Meditasjon i Mai

Kurset veksler mellom praksis og teoretiske drypp.

MEDITASJON I MAI
Kroppsro-meditasjon: teknikken som reduserer stress og hjelper kroppen din å heles.

Velkommen til en forunderlig selv-helings -meditasjons-teknikk (hurra for sammensatte ord!) som er ideell hvis du ønsker å redusere stress og eventuelle fysiske ubalanser.
Den er også perfekt hvis du “bare” vil holde deg frisk, rolig og fornøyd!

Kroppsro-meditasjon kan vise deg en ny, enkel og effektiv måte å meditere på, som bruker kroppsinn-forbindelsen til å hjelpe kroppen til å leges.
Denne meditasjonsteknikken gir kroppen den hvilen den trenger for bli – og å være – frisk.
Den gir deg samtidig mer harmoni og ro i hode, hjerte, kropp og sjel – og også med livet.

Stress anses som hovedårsaken til fysiske ubalanser og sykdom, og meditasjon er kjent som den beste måten å “kurere” stress på.
Kroppsro-meditasjon er supert for alle som er interessert i å inkludere meditasjon og stressreduserende tiltak i en helhetlig helsestrategi som både kan bidra til et lysere, roligere sinn og en symptomfri kropp.

Bli med på Meditasjon i Mai, og lær gjennom praktiske øvelser og teoretiske drypp:

 • Kikkstart-teknikker for å redusere stress og øke ro.
 • Hele Kroppsro-meditasjonsteknikken, som er enkel og kan brukes overalt med både åpne og lukkede øyne.
 • Hva som skjer når du mediterer, slik at du kan være trygg på at det fungerer og sikre motivasjonen, slik at du etterhvert kan oppnå resultatene du ønsker deg.
 • Filosofien bak Kroppsromeditasjon – og hvordan du kan implementere den i ditt liv for å øke selvhelbredelse og holde deg friskere og gladere.
 • De 8 skjulte kildene til stress, uro, svekket helse og livskraft.

  Samlingene foregår i Tora Altin sine nydelige lokaler på Sandvollan – et kort steinkast fra Vist, en bevisstgjørende bil- eller sykkeltur fra Steinkjer og Inderøy, og en spennende utflukt fra Levanger, Verdal, Malm og Stod 🙂

  Pris for tre kvelder: 690,-
  Earlybirdpris ved påmelding innen 28. april: 465,-

  Kursholder:
  Augustine Rikkeliva Nygaard, som eier og driver Institutt for Biodynamisk Kraniosakralterapi Norge. Augustine driver også Tilstedeværelset i Ringstu på Inderøy, hvor hun gir behandlinger med kraniosakralterapi og Dynamisk Ansiktsterapi og Mind Detox Coaching.
  Augustine er utdannet Calmologist (coach og meditasjonslærer) av Sandy C. Newbigging, og har lang erfaring som terapeut og kursholder.

  Har du spørsmål, ta kontakt på tlf 97122614 eller mail: welcome@humaninresonance.com